Fysiotherapeuten

Het vinden van een baan als Fysiotherapeut is niet altijd eenvoudig, helemaal niet als je net afgestudeerd bent. Vind maar eens een geschikte vacature die niet te ver van huis is, past bij je ambitie en specialisatie en ook nog eens lekker verdient. 

Misschien ben je nog wat zoekend naar welke functie het beste past of ben je juist opzoek naar een super specifieke functie. Hoewel je een vak hebt geleerd is er nog zo veel meer te kiezen.

Eenmaal een paar vacatures op het spoor? Dan moet je nog solliciteren, uitgenodigd worden en tijdens het sollicitatieproces als beste uit de bus komen. Een proces wat veel tijd in beslag neemt.

Dat is waar Fydalo komt helpen. Met meer dan tien jaar ervaring in jouw vakgebied snappen we waar jij behoefte aan hebt. We kennen de praktijken, hun beschikbare vacatures en maken in korte tijd een succesvolle match. In jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging zijn wij jouw partner. We zijn goed bereikbaar en communiceren duidelijk. We garanderen altijd een functie te vinden die bij je past, dat lukt vaak al binnen één week.